Hotel Elysees Union

Treinreis

vanaf198p.p.

Waarom anderen kiezen voor dit hotel

  • Perfecte ligging
  • Comfortabele kamers
  • Prima service
  • Midden in het centrum
  • Nabij metrostation

Hotel Elysees Union

Elegant hotel in een prachtig 19e-eeuws gebouw. Een perfecte ligging en comfortabele kamers maken hotel Elysees Union tot een heerlijk verblijf.

Ligging
In het hart van Parijs, in een rustige wijk. De Eiffeltoren, de Seine en de beroemde Champs Elysées liggen op loopafstand. Metrostation Boissière en Iéna op ca. 200 m.

Faciliteiten
Receptie, lift, lounge, bar, ontbijtruimte en binnentuin. Internetaansluiting tegen betaling.

Bijzonderheden
Continentaal ontbijt. Parkeren bij het hotel niet mogelijk. Wilt u zekerheid en vooraf al een parkeergarage reserveren? Dan kunt u hier hier uw parkeerparage reserveren. Parkeren bij het complex tegen betaling. Indien je per auto reist kun je hier meer informatie over de milieusticker vinden. Deze sticker is verplicht als je binnen de ring van Parijs rijdt.

Parijs

Beleef alle genoegens des levens tijdens een stedentrip Parijs. Stad van de liefde, stad van de gastronomie, stad van de mode, om Parijs samen te vatten schieten woorden tekort. De sfeer van een onvermoeibare metropool op slechts een paar uur met de trein. GaSamen stedentrips heeft de hoogtepunten en leukste hotels van Parijs voor een onvergetelijk weekend Parijs geselecteerd. Een stedentrip Parijs ligt binnen handbereik! Beleef Parijs tijdens een stedentrip! Parijs is de stad van de liefde, van de gastronomie, van de kunst en fashion. Er zijn zoveel hoogtepunten in de Franse hoofdstad en niet voor niets staat Parijs bekend als één van de leukste steden van Europa.

Plattegrond

Toon legenda