• Kies 28 Steden in Europa
  • Scherpe prijzen, inclusief vervoer
  • Veilig online betalen

Trein + hotel

Supersnel per Thalys

Met de trein naar Parijs? De comfortabele hogesnelheidstrein Thalys is ideaal voor een stedentrip trein Parijs. Thalys rijdt meerdere keren per dag rechtstreeks vanuit Amsterdam, Schiphol en Rotterdam naar hartje Parijs. Comfortabel en snel; in ca. 3 uur en 18 minuten ben je met de trein vanuit Amsterdam in Parijs, vanuit Rotterdam zelfs in iets meer dan 2,5 uur. Ook kan je opstappen in Antwerpen of Brussel of naar keuze een treinticket vanaf elk station in Nederland bijboeken naar het vertrekstation van Thalys. Thalys is voorzien van een bar/buffetrijtuig voor warme snacks, broodjes, salades en dranken en comfortabele, verstelbare fauteuils.

Je reist in 2e klas, maar wil je meer comfort dan kan je ook kiezen voor 1e klas. Je hebt dan meer beenruimte, bredere fauteuils en ontvangt een gratis krant, welkomstdrankje en lichte maaltijd.

Bij aankomst in Parijs arriveer je op station Gare du Nord in het centrum van de stad. Je kan kiezen voor een hotel op loopafstand van het station of per metro of taxi verder reizen naar het hotel van je keuze. Je stedentrip per trein Parijs begint relaxed met Thalys.

Wat is je reisgezelschap?
Wanneer wil je weg?
Van
t/m
Sluiten

Online bieden wij reisduren tot 7 dagen, neem gerust contact op voor een langere reisduur