Snel en voordelig met de trein naar Parijs? Bij ons vind je alle aanbiedingen om goedkoop met de Thalys trein naar Parijs te reizen. De comfortabele hogesnelheidstrein Thalys is ideaal voor een stedentrip naar Parijs. De Thalys rijdt meerdere keren per dag rechtstreeks vanuit Amsterdam, Schiphol en Rotterdam richting hartje Parijs; station Gare du Nord. 

Speciale aanbieding: nu tijdelijk € 25 korting per persoon op een treinreis naar Parijs!

Je reist niet alleen goedkoop met de trein naar Parijs, maar ook comfortabel en supersnel. Vanuit Amsterdam ben je in iets meer dan drie uur in centrum Parijs, vanuit Rotterdam ben je met de Thalys in iets meer dan 2,5 uur in Parijs. Je kunt een ticket voor de Thalys naar Parijs in Nederland boeken vanaf ieder willekeurige vertrekstation. Hierdoor kun je ook bepalen of je in Antwerpen of Brussel op de trein wilt stappen richting Parijs.

Met treinticket naar Parijs reis je standaard tweedeklas, maar het is uiteraard ook mogelijk een eersteklas kaartje voor de Thalys te kopen. Zo kies je zelf of je voordelig met de trein naar Parijs reist, maar kun je ook kiezen voor reizen met meer comfort. De trein komt aan op station Gare du Nord in het centrum van Parijs waarna je per metro of taxi verder kunt reizen naar jouw hotel. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een hotel op loopafstand van station Parijs en wandel je ontspannen naar jouw bestemming.

Maak hieronder je selectie en begin jouw treinreis naar Parijs met de Thalys!

Lees meer

Wat is je reisgezelschap?
Wanneer wil je weg?
Van
t/m
Sluiten

Online bieden wij reisduren tot 7 dagen, neem gerust contact op voor een langere reisduur