Parijs met kinderen
Zoek jouw stedentrip naar Parijs
Parijs met kinderen - Parijs.nl

Parijs met kinderen

Met kinderen naar Parijs

Trust Pilot Beleef samen de leukste stedentrips
Geen reserveringskosten
Excursies en Disneyland bij te boeken

Parijs met kinderen

Wat kun je het beste doen als je naar Parijs met kinderen gaat? Om Parijs met kinderen helemaal te ontdekken, kun je wel vijf dagen plannen. Parijs is een grote stad en als je Parijs met kinderen wilt bezoeken dan kun je beter voldoende tijd plannen. Of kijk naar de last minutes Parijs.

Met kinderen naar Parijs

Je gaat voor het eerst met kinderen naar Parijs, dan is het Paleis van Versailles zeker een aanrader! Kinderen kunnen naar hartenlust rondrennen in de prachtige tuinen. Je kunt ook kiezen voor een bezoek aan Jardin du Luxembourg. Dit is één van de grootste parken in Parijs. Er zijn voldoende speeltuintjes waar de kinderen zich kunnen vermaken. Haal bijvoorbeeld broodjes bij de Boulangerie voor een picknick om een stedentrip Parijs met kinderen compleet te maken.

In Parijs zijn veel authentieke carrousels te vinden. Je kunt in Parijs een tour maken langs deze carrousels. Deze carrousels zijn te vinden bij de Sacré Coeur, Eiffeltoren, Notre Dame, Le Centre de Pompidou en als je verder zoekt, zijn er nog veel meer. Tijdens een ritje in de carrousel tover je een grote glimlach op het gezicht van je kind. Natuurlijk kun je ook naar Place de la Concorde wandelen om een rondje in het reuzenrad te maken. Dit maakt je stedentrip Parijs of weekend Parijs met kinderen onvergetelijk!

Als je voor het eerst naar Parijs met kinderen gaat, moet je natuurlijk de Eiffeltoren bezocht hebben. De bezienswaardigheden in Parijs zijn stuk voor de stuk de moeite waard om te bezichtigen. Hebben je kinderen toch wat minder zin om te lopen? Maak dan een boottocht over de Seine om dan langs diverse bezienswaardigheden in Parijs te varen.

Wat is je reisgezelschap?
Wanneer wil je weg?
Van
t/m
Sluiten

Online bieden wij reisduren tot 7 dagen, neem gerust contact op voor een langere reisduur

Stedentrip Parijs familiekamer

Om een stedentrip Parijs met kinderen compleet te maken, is het juiste hotel van groot belang. In Parijs zijn diverse hotels met familiekamers. Zo kun je met kinderen naar Parijs en in één kamer in een hotel Parijs vertoeven. Het is aan te raden om een hotel vlakbij een metrostation te boeken zodat alle bezienswaardigheden makkelijk te bereiken zijn voor de kinderen.

Je kunt een stedentrip Parijs familiekmamer makkelijk combineren met een treinreis Parijs. Met een treinreis ben je binnen korte tijd midden in het centrum. De kinderen kunnen zich met gemak vermaken in de trein.