Stedentrip Parijs
Zoek jouw stedentrip naar Parijs
Stedentrip Parijs - Parijs.nl

Stedentrip Parijs

Zoek jouw stedentrip Parijs!

Trust Pilot Beleef samen de leukste stedentrips
Bereikbaar per trein of vliegtuig
Geen reserveringskosten
Comfortabel vliegen met KLM of Air France

Stedentrip Parijs

Word jij verliefd op de lichtstad? Maak dan een stedentrip Parijs. Parijs is al jaren één van de favoriete steden voor een stedentrip. Er zijn natuurlijk veel redenen waarom een stedentrip Parijs zo populair is. De talloze bezienswaardigheden in Parijs zorgen ervoor dat je de dagen tijdens een citytrip Parijs goed kunt vullen. Uiteraard kan je ook kiezen voor een stedentrip Parijs met kinderen.

Tijdens een stedentrip Parijs hoort ook het bezichtigen van de Notre Dame. De Notre Dame heeft een mooie voorkant, maar aan de zijkant en achterkant kunnen ook mooie foto’s gemaakt worden. De zijkant van de Notre Dame is voorzien van bloemen en ook hier is de architectuur adembenemend. Loop dus vooral een rondje om de Notre Dame heen.

Les Invalides hoort zeker tot één van de bezienswaardigheden van Parijs. Hier is ook de rustplaats van Napoleon. In de koepel van Les Invalides liggen verschillende oorlogshelden opgebaard. Oorspronkelijk gaf de Zonnekoning Lodewijk XIV de opdracht om Les Invalides te bouwen. Deze Franse Barok behoort nu tot de bezienswaardigheden van Parijs.

In de schilderachtige wijk Montmartre kun je de basiliek Sacré Coeur bezichtigen. Vanaf de Sacré Coeur heb je een prachtig uitzicht over Parijs. Loop daarna over Place du Tetre waar je de knusse Franse sfeer kunt proeven. Ook de welbekende Moulin Rouge kun je vinden in de wijk Montmartre. Deze bezienswaardigheden van Parijs moet je bezocht hebben tijdens een stedentrip Parijs!

Wat is je reisgezelschap?
Wanneer wil je weg?
Van
t/m
Sluiten

Online bieden wij reisduren tot 7 dagen, neem gerust contact op voor een langere reisduur

Parijs trein en hotel

Parijs trein en hotel is ideaal voor een korte stedentrip Parijs of een weekend Parijs met trein. De trein brengt je snel en comfortabel naar je bestemming. Je arriveert op station Gare du Nord, vanaf hier kan je citytrip Parijs beginnen. In de wijk Gare du Nord kan je een hotel Parijs vinden. Met het openbaar vervoer kun je de rest ontdekken tijdens een stedentrip Parijs.

Een weekend Parijs met trein is handig te combineren. Door de snelle reistijd van de trein haal je zoveel mogelijk uit je citytrip Parijs. Met een vroege treinreis Parijs heb je nog veel aan je dag in de stad. Bezoek alvast een aantal van de bezienswaardigheden in Parijs. Een stedentrip Parijs met trein is goed te combineren.

Met de auto naar Parijs

Je kunt er ook voor kiezen om met de auto naar Parijs te gaan. Je bent wel een tijd onderweg naar je citytrip Parijs. Het voordeel is dat je je eigen vertrektijden kunt bepalen. Midden in de stad is een goede ervaring van met autorijden wel een vereiste. De afstand van Nederland naar Parijs is makkelijk te rijden. Vooral als je met het gezin reist kun je ideaal met de auto naar Parijs.

Met het vliegtuig naar Parijs

De kortste reistijd heb je met het vliegtuig naar Parijs. Binnen een uur land je in Parijs. Vanaf het vliegtuig kun je verschillende openbaar vervoerverbindingen naar het centrum nemen. Je citytrip Parijs kan starten!