Treinreis Parijs
Zoek jouw stedentrip naar Parijs
Treinreis Parijs - Parijs.nl | GaSamen Stedentrips

Treinreis Parijs

Ervaar gemak en comfort met een treinreis Parijs

Trust Pilot Beleef samen de leukste stedentrips
Geen reserveringskosten
Excursies en Disneyland bij te boeken

Treinreis Parijs

Wil je graag goedkoop naar Parijs? Dan kun je het beste een treinreis Parijs maken. Met de trein naar Parijs reis je snel en voordelig naar het hart van het centrum, zeker tijdens een weekend Parijs.

Je treinreis Parijs begint met het comfort van de Thalys. De Thalys naar Parijs vertrekt vanaf Amsterdam, Schiphol en Rotterdam. Maak de keuze voor een eerste of tweede klas ticket. Je kunt je treinreis Parijs zo voordelig maken als je zelf wilt. Je kunt ook kiezen om in Antwerpen of Brussel op te stappen, dat maakt het mogelijk om goedkoop naar Parijs te reizen. Zodra de Thalys aankomt, kun je meteen instappen. Begin in alle rust aan je treinreis Parijs.

Het aankomststation is Gare du Nord, dit is in hartje Parijs. De wijk Gare du Nord biedt ook een leuk hotel Parijs tijdens een stedentrip Parijs. Parijs trein en hotel zijn makkelijk te combineren. Je kunt vanaf Gare du Nord makkelijk verder reizen om alle bezienswaardigheden van Parijs te bereiken. Bezoek het Louvre en spot de Mona Lisa, flaneer langs de Seine en spendeer je laatste centen tijdens een wandeling over de Champs-Elysées. Een treinreis Parijs maakt het begin voor een onvergetelijke stedentrip.

Wat is je reisgezelschap?
Wanneer wil je weg?
Van
t/m
Sluiten

Online bieden wij reisduren tot 7 dagen, neem gerust contact op voor een langere reisduur

Thalys naar Parijs

De Thalys naar Parijs vertrekt meerdere keren op een dag. Een treinreis Parijs is zeker een aanrader voor een bezoek aan Parijs. Je kunt meteen een hotel boeken in de omgeving van station Gare du Nord. Zet je spullen neer in de bagageruimte van het hotel om vervolgens Parijs te verkennen.

De Thalys naar Parijs biedt enorm veel service en heeft al veel tevreden klanten. Door Parijs met de trein te ontdekken kan je goedkoop naar Parijs gaan. Een treinreis Parijs wordt compleet gemaakt door het comfort van de Thalys. In de trein zijn stopcontacten en er is ook gratis wifi. Je verveelt je geen moment tijdens de trein naar Parijs. Je komt geheel opgeladen aan op station Gare du Nord waar je je stedentrip kunt vervolgen. Dit is ook handig als je naar Parijs met kinderen gaat.

Parijs trein en hotel

Combineer Parijs met trein en hotel. Bij GaSamen Stedentrips hebben wij de leukste hotels geselecteerd. Je kunt ook kijken voor een last minute Parijs. Zo kun je ook een Parijs met trein en hotel zelf samenstellen. De treinreis Parijs is ook snel en goedkoop naar Parijs. Je kunt je eigen tijden bepalen en het meest toffe hotel kiezen om Parijs met trein en hotel compleet te maken.

Door een stedentrip Parijs met de trein te boeken, kun je in 2 dagen Parijs al ontdekken. Deze 2 dagen Parijs zijn gemakkelijk in te vullen als je een treinreis boekt. Vertrek in de ochtend naar Parijs en keer de volgende dag ’s avonds weer terug. Bij GaSamen Stedentrips kun je natuurlijk zelf de duur van je verblijf bepalen.