Sacre Coeur
Zoek jouw stedentrip naar Parijs
Vliegen naar Parijs - Parijs.nl

Vliegen naar Parijs

Ga voordelig vliegen naar Parijs

Trust Pilot Beleef samen de leukste stedentrips
Geen reserveringskosten
Excursies en Disneyland bij te boeken

Vliegen naar Parijs

Vliegen naar Parijs is de snelste manier van reizen. Zo’n snelle reis is ideaal wanneer je naar Parijs met kinderen gaat. Vliegen naar Parijs kan vanaf diverse luchthavens, dus er is altijd eentje bij je in de buurt.

Parijs heeft twee luchthavens. Je kunt kiezen om te vliegen naar Parijs-Orly Airport. Deze luchthaven ligt ten zuiden van Parijs. Of kies om te vliegen naar Parijs-Charles de Gaulle. Deze luchthaven ligt ten noordoosten van Parijs.

Bereid je tijdens het vliegen naar Parijs voor op alle leuke dingen die je wilt gaan zien tijdens een stedentrip. Parijs is de stad van licht en romantiek. Dat beleef je meteen zodra je een stap in het centrum zet van deze veelzijdige stad. Natuurlijk kan een bezichtiging aan de Eiffeltoren niet ontbreken.

Vliegen naar Parijs duurt slechts ander halfuur. Zodra je op de luchthaven bent aangekomen kun je reizen naar je hotel in Parijs. Het openbaar vervoernetwerk in Parijs biedt voldoende mogelijkheden. Vooral tijdens een weekend is vliegen naar Parijs de snelste optie om zoveel mogelijk uit je tijd in Parijs te halen.

Met een treinreis Parijs kom je midden in het centrum aan. Dit is een minder snelle manier van reizen dan vliegen naar Parijs. Kijk ook altijd even of er een leuke last minute voor je tussen zit.

Wat is je reisgezelschap?
Wanneer wil je weg?
Van
t/m
Sluiten

Online bieden wij reisduren tot 7 dagen, neem gerust contact op voor een langere reisduur