Parijs leent zich uitstekend voor een weekendje weg, zowel een romantische weekend als een cultureel weekend met kinderen. Bij ons vind je altijd een goede aanbieding tussen ons enorme aanbod hotels en appartementen. Je kunt kiezen of je jouw hotel voor een weekend Parijs in combinatie met een treinreis of met een vliegreis wilt boeken. Je kunt natuurlijk ook met eigen vervoer komen en last minute jouw weekendje weg met hotel in Parijs boeken.

Eigenlijk is een weekend Parijs veel te kort, want alleen in museum het Louvre zou je rustig een maand rond kunnen lopen. Toch is Parijs de ideale stad voor een korte trip, doordat het goed en snel bereikbaar is vanaf meerdere locaties in Nederland. In minder dan drie uur bent u met de trein in het hart van de stad met de Thalys. En niet onbelangrijk, een weekend weg naar Parijs is heel goed betaalbaar!

Ook met kinderen is deze stad absoluut aan te raden door Parijs te combineren met een dagje Disneyland Parijs! Als u voor de eerste keer een weekend Parijs beleeft, zult u natuurlijk de bekende toeristische trekpleisters willen bewonderen. Parijs heeft echter zoveel te bieden dat zelfs de doorgewinterde bezoeker zich nooit zal vervelen tijdens een weekend in de lichtstad. Geniet van een heerlijke avondwandeling door schilderachtige straatjes, langs hippe winkels en uitnodigende bistro’s. En ben je een groot fan van culinaire uitstapjes? Geniet van échte Franse wijn, escargots, crème brûlée of andere klassiekers uit de Franse keuken.
Wat je reden ook is om een weekend Parijs te boeken, de stad zal altijd bekend staan als één van de populairste steden in Europa.

Maak hieronder je selectie voor jouw weekendje weg Parijs!

Lees meer

Wat is je reisgezelschap?
Wanneer wil je weg?
Van
t/m
Sluiten

Online bieden wij reisduren tot 7 dagen, neem gerust contact op voor een langere reisduur